Wij zijn team Formaat

Bart van der Heijden heeft in 2001 Drukkerij Formaat opgezet. Inmiddels is zijn vrouw Suzanne medeverantwoordelijk voor het bedrijf. Samen met ons team bevlogen professionals verzorgen we onderscheidend en haarscherp druk- of printwerk en belettering. En maken we de mooiste creatieve ontwerpen. Voor bedrijven, evenementen en verenigingen. Maar ook als particulier ben je voor je familiedrukwerk bij Drukkerij Formaat aan het juiste adres.

bart en suzanne van der heijden

Duurzaam ondernemen

Sinds 2019 werken we vanuit een duurzaam, nieuw, eigen pand aan de Kantstraat 93 in Haaren. Hier ontvangen we je gastvrij, staan onze nieuwste machines en hebben we alle ruimte om te groeien. Hoe krijgt duurzaamheid in onze drukkerij vorm?

  • We gebruiken alleen fsc–papier en karton. Zo wordt voor elke boom die wordt gekapt, een nieuwe geplant.
  • We hebben overal ledverlichting.
  • Het gebouw voldoet aan de hoogste isolatiewaarden.
  • Ons pand heeft een warmtepomp. We werken dus gasloos.
  • Onze stroom is 100% Europese Windenergie.
  • De inkt is biologisch afbreekbaar.

Duurzaam werken, duurzame producten en blijvend duurzaam innoveren. Belangrijk voor onze medewerkers, onze klanten en de generaties na ons!

drukkerij haaren drukkerijformaat

Tijdens mijn studie aan het Sint Lucas in Boxtel kwam ik, Bart van der Heijden, als stagiair te werken bij een drukkerij in Best. Hier is mijn passie voor drukwerk ontstaan. Meteen na het afronden van mijn studie in 2001 werd van de garage (24m2) van mijn ouders in Helvoirt ingericht als drukkerij. De vertegenwoordiger waar ik machines wilde bestellen, geloofde in me… en de koop voor een drukpers werd gesloten! Het eerste geboortekaartje rolde daarna snel van de machine. 

Al gauw was de ruimte te klein en werd het bijgebouw van familie Van der Heijden omgebouwd tot drukkerij.
Ik ben nog steeds blij dat mijn ouders me deze kans gaven!
Bij het 11-jarig bestaan werd de garage verlaten om een groter pand te betrekken aan de Achterstraat in Helvoirt.
Bijna 7 jaar hebben we daar vele klanten ontvangen en mooie opdrachten uitgevoerd. De klantenkring, het productaanbod, het team en het aantal machines bleven echter groeien. Sinds 2019 is Drukkerij Formaat dan ook gevestigd op de hoek van de Helvoirtseweg in Haaren. In een eigen, duurzaam pand met de nieuwste machines.
Onze drive om onze klanten toegevoegde waarde te bieden en kwaliteit te leveren waarmee bedrijven, verenigingen, evenementen en particulieren indruk maken op hún klanten, familie en vrienden is na ruim 20 jaar onveranderd!

Drukkerij Formaat

Kantstraat 93 • 5076 NP Haaren
info@drukkerijformaat.nl • 0411 – 64 23 00
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur