Productie en montage in eigen huis
Jouw boodschap, scherp in beeld
Previous
Next

Belettering is een eenvoudige manier van reclame maken. Je kent vast de kracht van herhaling: door jouw pand en voertuig(en) te laten beletteren in jouw huisstijl creëer je oneindig veel contactmomenten. Je vergroot direct je naamsbekendheid onderweg en op locatie.

Met een ontwerpafdeling, productie en monteurs in eigen huis kunnen wij je ook op het gebied van signing snel en van a tot z van dienst zijn. Naast auto- en gevelbelettering produceren, leveren en monteren wij ook reclameborden, bewegwijzering, spandoeken, stickers, banners, vlaggen, en nog veel meer.

Hoe klanten onze service ervaren:

Jeroen van Haandel
Lees verder
Voor onze organisatie heb ik al meerdere keren producten laten drukken door Drukkerij Formaat. Zeer professioneel en een enorm prettige samenwerking. Van het contact vooraf over advies, tot de kwaliteit van het eindproduct en de snelle levering. Bedankt voor de top service van jullie bedrijf!
Dubo Techniek
Lees verder
Wij werken al jarenlang samen met Drukkerij Formaat. Wij bestellen hier onder andere ons briefpapier, brochures, stickers, bordjes en nog veel meer. Ook als er nog iets ontworpen moet worden dan worden we erg goed geholpen en wordt het meteen opgepakt. De werknemers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen altijd rekenen op Drukkerij Formaat en vinden de samenwerking erg fijn!
Bram Groenendaal
Lees verder
Ik heb mijn bus laten bestickeren bij Formaat. Op advies van Bart reflecterende folie gebruikt om mijn nieuwe logo op een bijzondere manier naar voren te laten komen. Zeer tevreden!
Restaurant LOTS
Lees verder
Drukkerij Formaat helpt ons al jaren met het ontwerp en printen van bijvoorbeeld onze menukaarten. Ze zijn erg flexibel en het persoonlijk contact is ook erg goed. Wij ervaren een super fijne samenwerking en raden iedereen Drukkerij Formaat aan!
Previous
Next

Drukkerij Formaat

Kantstraat 93 • 5076 NP Haaren
info@drukkerijformaat.nl • 0411 – 64 23 00
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Aangepaste openingstijden

Maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus zijn wij gesloten.