Drukken, printen en afwerken in onze eigen drukkerij
Onze ontwerpstudio adviseert je graag
Alles onder één dak, in eigen huis
Previous
Next

Tegenwoordig wordt bijna alles in full colour, oftewel 4 kleuren, geprint. Maar voor een deel van het drukwerk zoals briefpapier, enveloppen of visitekaartjes zetten wij zeker ook nog de offsetpers aan.

Wat is het verschil? En zie je verschil? Er is zeker kwaliteitsverschil, maar dat is voor gewoon reproductiewerk te verwaarlozen. Digitaal printen is perfect voor opdrachten in een kleinere oplage en bij drukwerk dat snel geleverd moet worden. Bij een hogere oplage en bij drukwerk in Pantone-kleuren waarbij kleurechtheid een grote rol speelt, kiezen we voor offsetdrukken. Uiteraard adviseren wij je graag.

De afwerking van het drukwerk gebeurt ook in onze eigen drukkerij. Wij beschikken over machines voor o.a. rillen, perforeren, stansen en brocheren.

Offerte aanvragen? Dat kan via ons contact formulier of stuur een mailtje naar offerte@drukkerijformaat.nl.

Hoe klanten onze service ervaren:

Jeroen van Haandel
Lees verder
Voor onze organisatie heb ik al meerdere keren producten laten drukken door Drukkerij Formaat. Zeer professioneel en een enorm prettige samenwerking. Van het contact vooraf over advies, tot de kwaliteit van het eindproduct en de snelle levering. Bedankt voor de top service van jullie bedrijf!
Dubo Techniek
Lees verder
Wij werken al jarenlang samen met Drukkerij Formaat. Wij bestellen hier onder andere ons briefpapier, brochures, stickers, bordjes en nog veel meer. Ook als er nog iets ontworpen moet worden dan worden we erg goed geholpen en wordt het meteen opgepakt. De werknemers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen altijd rekenen op Drukkerij Formaat en vinden de samenwerking erg fijn!
Bram Groenendaal
Lees verder
Ik heb mijn bus laten bestickeren bij Formaat. Op advies van Bart reflecterende folie gebruikt om mijn nieuwe logo op een bijzondere manier naar voren te laten komen. Zeer tevreden!
Restaurant LOTS
Lees verder
Drukkerij Formaat helpt ons al jaren met het ontwerp en printen van bijvoorbeeld onze menukaarten. Ze zijn erg flexibel en het persoonlijk contact is ook erg goed. Wij ervaren een super fijne samenwerking en raden iedereen Drukkerij Formaat aan!
Previous
Next

Drukkerij Formaat

Kantstraat 93 • 5076 NP Haaren
info@drukkerijformaat.nl • 0411 – 64 23 00
maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur